Skip to main content

Frisk pasta med Dulse

Tilberedning:
bland ingredienserne i en skål og form dem i en klump og sæt dem i køleskab i en time. Rul dejen ud i strimler på 15 cm og 2-3 mm. tykkelse. Skær herefter i strimler som spaghetti og kog i disse i 3 min. i kogende vand tilsat lidt salt. Dræn og skyl i varmt vand for at fjerne overskydende tangsaft og melstivelse. Serveres varmt med en smørklat på toppen.
Pastaen kan bruges til næsten enhver ret med sauce eller stegesky og endda til fisk.

(4 pers.)
Sværhedsgrad: 2.
Tilberedningstid: 25 min.

Ingredienser:
200 g. mel,
3 æg,
1 spsk. olivenolie,
1 knsp.
Salt,
20 g Dulse flager

GRATIS LEVERING TIL NÆRMESTE GLS PAKKESHOP VED KØB FOR MINDST 500 KR.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk