Skip to main content

Det er simpelthen for lækkert med disse Snickerskugler. Man bliver lidt afhængig – så er du advaret.

12 stk

Ingredienser:

  • 100 g. saltede peanuts
  • 150 g udstenede dadler
  • 1 spsk tørret sukkertang
  • 3 spsk kondenseret mælk
  • 3 spsk crunchy peanutbutter
  • 200 g mørk chokolade

Sådan:

Læg den tørrede sukkertang i blød i vand i 10 min. Hæd vandet fra og blend sukkertang sammen med peanuts, dadler og kondenseret mælk. Der skal stadig være lidt grove stykker tilbage. Blend peanutbutter sammen med så massen bliver sammenhængende.

Tril 12 kugler af massen og stil dem i eet lag i køleskabet. Smelt chokoladen over vandbad og rul kuglerne heri. Lad kuglerne køle af på en rist med bagepapir og giv dem evt. en tur mere i chokoladebadet.

Skrevet af Ursula Meander Bjerggaard

GRATIS LEVERING TIL NÆRMESTE GLS PAKKESHOP VED KØB FOR MINDST 500 KR.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk